Min helg!

När jag kom hem från jobbet i fredags tog jag en liten liten runda på stan. Jag behövde göra ärenden på Systembolaget och Apoteket heh.
När jag kom hem efter det tände jag upp hela lägenheten med ljus, satte på en skön spellista och tog en dusch. När jag hade gjort i ordning mig ringde det på dörren och Felicia gjorde entré.

Vi delade på en flaska vin innan vi begav oss ut till Harrys där jag hade bokat bord.

Jag var såå drinksugen, det är sällan jag faktiskt dricker drinkar, blir så konstig av sprit men den här kvällen ville jag faktiskt ha just det.

Och så blev det burgare. Mums så gott!
Jag och Felicia hade mycket att gå igenom då vi inte riktigt setts på ett tag, dessutom planerar vi in en liten resa ihop nästa år så käften gick i ett om man säger så ;)
Efter middagen gick vi tvärsöver gatan till Grand Hotel för ytterligare ett drinkintag.

Där mötte vi upp Michael som gnällde över att han hade ont i huvudet, vi gick till slut hem till mig oss igen där vi drack några öl. Halv tolv åkte Fille hem och jag började kolla på...

Men sedsn blev jag så jävla rädd, allahelgona och allt... så gick o la mig.

Klockan elva (!) vaknade jag på lördagen och gjorde INTE mycket till typ klockan tre. Jag och Michael såg på "Älskling, jag förstorade babyn" alltså LOL på den filmen?!

Såhär såg jag typ ut när jag var färdiggjord. Jag skulle till andralång I Göteborg på teater, mitt klädval för kvällen kändes faktiskt ganska svårt heh

Jag var hembjuden till min kollega Caroline på middag innan teatern, mycket trevligt!

Sedan begav vi oss alltså till "Improverket" för att se "Vem vinner valet?" som alltså var en improviserad föreställning om det kommande amerikanska valet. Till en början var jag något skeptisk men åh vad rolig den var! Jag skrattade så jag grät flera gånger och det var inte en enda gång jag inte hängde med liksom. Så det var verkligen skitskoj! Dock var vinet i baren fruktansvärt äckligt ..
Efter mitt lilla äventyr i Gbg for jag hem igen. Men där stupade jag direkt i sängen.
På söndagen tog jag sovmorgon igen. Så mysigt med snöstorm utomhus och man bara kan ligga under duntäcket inomhus och halvsova. Framåt tolv tog vi dock bilen mot Gbg!

Jag var sugen på att äta på Ikea och kika. Jag och Michael bestämde att vi bara skulle köpa Max två grejer var, det gick dock sådär. Michael köpte EN grej medan jag köpte fyra :))) men absolut inom budget heh
Hallonpajen var vidrig. Sur och torr. Och gav de inte lite väl lite krösa till köttbullarna? Men det slank ner! Älskar lingondrickan!!!
När vi kom hem drack jag kaffe och läste ut några tidningar son legat på hög. Det bästa med söndagar är att typ inte göra någonting och faktiskt njuta av det.
Sedan spelade vi Bingolotto (kärringar?), tyvärr utan succé. Och så avslutade vi med "Midnattssol".

Det var min helg det! Ska försöka ta med mig den positiva och avslappnade energin jag kände igår till resten av veckan ;)

1 Sara :

skriven

Lingon på lingon ... Gubbigt!

Kommentera här: