Myssöndag

Åh jag har haft en riktigt härlig söndag! Jag brukar ha svårt för just denna veckodag, men jag gör mitt bästa för att göra det bästa ut av den. Och nu känner jag bara ett mys.
Det är vinter, blåsten ilar mot fönstren och här inne sitter vi bara och myser med tända ljus, snacks och tvn som är igång. Jag har inte sett på tv hela veckan så det är riktigt skönt att bara "glo".
Har bytt sängkläder, tvättat ovanliga grejer som kuddöverdrag och duschdraperi och nu sitter jag och funderar på inredning. Jag har sagt till mig själv att jag inte ska köpa en enda julsak i år - kanske en ny adventsstjärna till fönstret och så lite blommor såklart, men annars blire inget nytt. Och ingen inredning heller för den delen. Främst för att jag behöver lägga pengar på annat och typ spara , så det får bli ett stopp där helt enkelt. Men ikväll kliar det fingrarna. Kanske beror det också på att jag har varit på Ikea idag och sedan efter det sträckläst en blogg som jag älskar (Fyra årstider - mittlivpålandet). Åh jag vill så gärna bo i ett hus.
Ja ja. En vacker dag så.
Man ska aldrig sluta drömma!

I övrigt så mår jag väldigt bra just nu. Humöret är bra, känner mig avslappnad och behagad. Det är skönt. Imorgon får ni se vad jag har haft för mig i helgen. Puss puss

1 Ljuva Julia:

skriven

Usch, söndagar är verkligen piss. Jag har FÖRSÖKT göra denna bra, men ack... ingen lycka.

Svar: För mig brukar det gå varannan vecka, annars känner jag för det mesta ångest över det heh men SKÖNT att vara ledig iaf 😉
Ellinor Axelsson

Kommentera här: