Oh happy day

Igår hände faktiskt en grej som förändrade väldigt mycket. Det förändrade min inställning på saker till något positivt och imorse när jag vaknade kände jag mig genuint glad.
Hösten har varit ganska jobbig och tuff för mig. Jag har inte känt mig särskilt glad, jag har känt hopplöshet och elände och bara sänkt typ. En av anledningarna är att jag aldrig fick mitt kontrakt som jag blev lovad till samma vecka som jag kom tillbaka från semestern, vi snackar alltså augusti. Det blev massor av strul och tog tid, jag kände mig väldigt sänkt på grund av detta. Här hade jag till och med tackat nej till skola, som ni vet. Aeh, jag fick grov ångest av att jag gjorde just detta.
Men igår fick jag äntligen mitt kontrakt, min stora trygghet. Och jag gick upp ännu mer i lön än vad som var sagt, jag har aldrig tjänat så "här mycket" tidigare i mitt liv. Jag vet inte om man får skriva just sådant, men skitsamma. Jag är så himla glad över detta, att jag faktiskt har jobbat mig upp och att jag numera sitter på utbildningar/kurser, affärsluncher och känner mig viktig. Det känns overkligt.
Men jag vill också ge mig ytterligare en klapp på axeln, och det är för att jag ska fixa några saker för mig. Jag ska till banken nästa vecka och ordna min pension och mina sparanden samt kolla lånelöfte. Det känns liksom som att livet äntligen vände lite nu.

Lite lördagsfrukost på det!

Kommentera här: