20:45

Den här veckan har jag äntligen tagit tag i lite grejer, som tex :

- bokat frisörtid. Jag känner mig otroligt osäker och osnygg om jag har en ful utväxt eller ofräscha toppar - och det har jag nu så snart är det dags! Åh är så glad över min "nya" frisör. Relativt billig, otroligt hårdhänt, fattar vad jag menar med kalla/varma toner, klipper inte för mycket och är knäpptyst - i lööööv.

- träningen är på t o p p. Jo alltså jag vill faktiskt påstå det. Jag kanske inte alltid har lusten eller viljan att bege mig till gymmet men jag GÖR det. Och dessutom har jag kommit i ett slags schema där jag kör diverse olika pass varannan vecka. Det gör att jag inte känner det där "måstet" eller uttråkad för den delen.

- mamma kommer på besök om två helger. Det bör alltid planeras.

- jag har suttit och spånat på en liten resa jag vill göra med Michael. Inget märkvärdigt, men det är en liten tripp till ett annat land och fokus skulle vara på kärlek, mat och bara ha det gott med varandra. Michael jobbar alltid så mycket på hösten och vintern, det är ofta jag sitter själv om kvällarna och helgerna, en sådan här grej skulle vara bra för oss. Men det blir förmodligen efter Thailand ändå.

- jag har sökt in till skolor!
Med tanke på en viss situation just nu och att jag känner mig väldigt besviken i en grej så ger jag inte upp om att göra en förändring i mitt liv. Faktiskt så skulle en förändring vara det bästa i mitt liv nu. Jag tänker på det varje dag. Att jag kanske vill flytta, byta jobb, plugga eller göra någonting omvälvande. Hursom, jag sökte in till två skolor som ligger i ett annat spännande. Man måste våga leka lite med ödet ibland.

- jag har bokat biljetter till Småland sista helgen i oktober, yay!
Jag längtar SÅ!
Vänner, nostalgi, Västervik, bebisar, mamma, Vimmerby och skog. Underbart!

Kommentera här: