Inte den gladaste...

Blev så less imorse. Här ställer man klockan - en lördagmorgon - för att gå på sin yoga. Det är ju frivilligt men yogan är viktig för mig och jag vill helst inte skita i det. Hursom. Cyklar iväg trött och hungrig - i pissregn, kommer in i gymmet o i salen. Fem minuter innan det ska dra igång och alla sitter med handflatorna uppåt på knäna så får vi beskedet att yogainstruktören är sjuk. Jahapp. Och jag tog inte med mig min väska så jag hade inga skor med mig, annars kunde jag ju ha gymmat lite eller springa. Men så är det en frivillig från gruppen som säger att hon kan köra några övningar med oss (jag tror att hon jobbar i receptionen eller något för jag har sett henne på gymmet väldigt mycket). Väldigt modigt av henne måste jag säga, yogisar kan ju vara väldigt kräsna och noggranna med sin träning. Och nu vill inte jag låta som ett yogaproffs med hybris - men jag är petig när det kommer till yogan. Jag är där för att lära mig, utveckla tekniken och andas ujjayi under hela passet. Jag vill att svetten ska rinna och jag vill att meditationen/avslappningen ska vara väsentlig. Så kände jag inte idag.
Hon gjorde det bästa hon kunde såklart, men jag kände hela tiden att det var så amatörsmässigt så till sist gick jag därifrån. Är jag hemsk?
Jag var den enda som gick från rummet också men när vi skulle göra en avslappning för 102:e gången fick jag nog.

Efter det blev jag på skitdåligt humör. Tjurig. Eländig. Ledsen. Grubblig.
Efter några timmar gick det över, men fan vad jag hatar när saker blir inställda !

En annan grej som jag stör mig på är mina GRANNAR + frustrationen av att bo i lägenhet. Just nu drömmer jag om att bo i hus med någon enstaka granne och här kommer anledningarna varför :

-grannarna under oss röker HELA tiden. Vilket gör att det kommer upp i vår lägenhet. Idag hade jag tvättat och hållt på, så när jag ska vika in kläderna i garderoberna så luktar hela sovrummet rök. Så då äre bara att stänga balkongdörren (säg nej till vädring!) och tända massa doftljus. Nu för tiden röker jag sällan och därför stör jag mig på deras jävla rökande hela tiden. Dessutom tror jag att den ena är gravid i typ femte månaden men FORTFARANDE blossar?
I torsdags städade jag hela lägenheten, damma, dammsugning och moppning. När allt var färdigt luktade det så gott och fräscht överallt, när jag skulle ta in mattorna som jag vädrat från balkongen så fylldes hela vardagsrummet med cigglukt igen. Jag blev så himla ledsen och provocerad.

- rökgrannarnas föräldrar bor mittemot oss och det är ett jävla spring mellan husen fram och tillbaka, dessutom glor de så jävla dant!! Grannar som glor = inte kul

-kattkärringen. Jag orkar inte ens skriva om det längre. Men att sitta och spionera genom en persienn för att se om någon ska ta ens katt är inte världens roligaste nöje.

1 Anonym:

skriven

Känner igen den där känslan, när man inte blir nöjd med sitt yogapass! Har du någon lugn plats hemma, där du kan yoga självständigt?

Svar: Jag har inte införskaffat mig en matta än haha.. men borde göra det ;) och fixa till diciplinen :-)
Ellinor Axelsson

Kommentera här: