Min helg!

Efter jobbet tog jag cykeln snabbt till gymmet. Jag gymmade för mig själv i ca 40 minuter, så skönt. Typ fem personer där (klockan var halv fyra), lugnt och stilla!
Den här cykelbanan? Haha *leverietttvspel*
Belönade mig själv med en proteindryck innan jag for för veckohandling på Maxi (lagom fräsch).
Men efter dusch blev det ett glas iskallt vitt vin innan middagen blev klar.
Pulled pork med sötpotatis!
Sedan kom Fille till mig, vi skulle gå på bio :)
Åh filmen var så bra! Jag både skrattade och grät.
Lördag och ny månad.
Jag skrev ju igår om min misslyckade yoga. När jag var hemma klockan tio igen mös jag med den här mysbollen.
Och åt (drack) frukost. Sedan gjorde jag inte så mycket mer än att typ fixa och pyssla lite här hemma. Kände mig dock på uselt humör och sånt där.
Jag och Michael gick till stan för en liten fika i alla fall. Mysigt.
Alltså jag ser ut som en 40-årig kulturtant? Haha

Efter finkaffet tog vi en promenad till syrran, var där och lekte med barnen och hängde i ca en timme innan vi gick hem igen.


På kvällen köpte jag och Michael en pizza som vi delade på och så såg vi två filmer : "Burnt" och "Everest". Båda bra och sevärda, men i den sistnämnda så dog ju typ alla och det var ju lite träligt (no shit när det handlar om Mount Everest katastrofen 96).

Ljuset.... jag fick det av mamma i födelsedagspresent haha "TILL HÖSTEN"
Söndag : sov till klockan tio. En sväng i Vimpeln (en galleria) med Michael, sedan en massa magasinläsning och så fikabesök strax efter lunch.
Senare på eftermiddagen tog vi ett ÅK med bilen för att kolla in hus på landet här runtomkring. När jag var liten åkte vi ofta med bilen och bara "åkte", så blev det idag och fasiken vad härligt ändå. Insåg också att jag håller på och blir som min mamma, när hon och G är "ute o åker en söndagseftermiddag". Gud. Vi såg flera hus vi ville ha och fantiserade loss om det i bilen.

Efter middagen åkte jag till gymmet igen för ett monsterpass. Svettades IHJÄL. När jag kom hem tog jag ett långt bad och så blev det film och mys i soffan.
Det var det hele :)

Kommentera här: