Partylite, härlig kyla och Richard Gere

Tja!
Här sitter jag i soffan och glor på Svenska Hollywoodfruar medan Michael ligger och pillar mig i håret typ. Ikväll var jag bortbjuden på ett "partylite" av en kär kollega, jag var på en sådan tillställning förra året också och även om jag tycker att ljusen är överdrivet dyra och kanske något överskattade så är det ändå lite mysigt :)
Och min kollega har en så himla mysig lägenhet! Hade jag varit singel så hade jag velat bo exakt som henne heh
Anyway, det blev två köp och de visar jag när jag får hem dem :)

Imorse kom den, kylan. Mina händer skrek efter vantar när jag cyklade till tåget imorse, och konstigt nog kändes det s å härligt. Så skönt att komma hem utan att behöva slänga av mig kläderna eller att öppna balkongdörren på vid gavel pga värmeslag i grytet.

Igår var det ju körsång för hela slanten och igår flippade det totalt. En av de alla låtarna som vi sjunger är "Sway" (ni vet den där when marimba rythm starts to play, dance with me, make me swaaay) och min körledare ÄLSKAR den haha och igår fick hon igång oss t o t a l t, hon vrålade att vi skulle "tänka på män som tar av sig skjortorna! SEX! Höfter! Richard Gere!"

Haha alltså jag skrattade tills jag grät.. Richard Gere ;)
Kul vare iaf!
I november kör vi en liten konsert i kyrkan och nästa år blir det show!!

Imorgon blir det träning efter två dagars vila, har haft en sådan djävulsk träningsvärk på sistone.. men blir gött att mjuka upp musklerna igen. Vad jag ska köra? Bodycombat och yoga - i två timmar. Ser fram mot det!

Kommentera här: