Skönhetsfavoriter just nu!

- Ansiktsvatten från Elisabeth Arden.
Stramar till huden (well man är ju inte 20 längre) och lämnar efter sig ett slags lyxigt intryck som gör att man känner sig ren o fräsch.

- Läppstift från Loreal i färgen 007 "say my name".
Perfekt röd färg som sitter som klister, med andra ord perfekt för en lång utekväll.

- Rouge från Make up Store i färgen "nut". På hösten vill jag gärna ha lite mer rostigare och röda färger i sminkväg. Den här färgen är fin och lite lagom, gör att man inte känner sig alldeles för blek liksom. När våren kommer använder jag lite mer rosigare färger och på sommaren åker solpudret fram :) (för den som undrar heh)

- Nagellack från Isadora i färgen " Bohemian". Jag köper alltid budgetnagellack numera, den här färgen är så fin nu på hösten tycker jag och det sitter verkligen bra!


- Mascara från Toofaced "Better Than SEX". Jag varierar den här med en från Estee Lauder, beror vilket humör jag är på på morgonen ;)
Hade läst en del om den här mascaran och den är så värd att ha i necessären. Älskar den!


- Inpackning från Respons "Rice Cream and oatmilk". Enligt min frisör måste jag göra minst två inpackningar i veckan och jag har testat den här och en från märket "Aussie". Den här för ynka två tjugolappar luktar sååå gott och gör håret så mjukt och ospretigt.

- Fuktkräm från Avéne.
Den här tuben har jag nämnt förut i min blogg, men jag fortsätter att köpa den eftersom den passar min hy väldigt bra. Jag kör ju på en serie från Dermalogica just nu när det kommer till ansiktsvård, men jag har inte använt den tillräckligt länge för att kunna recensera den än. Ni vet att huden först anpassar sig efter ca sex veckors användande av nya produkter?
Hursom, den här fuktkrämen använder jag när hyn känns något torr eller efter en stark ansiktsmask och den känns mild och lite lagom.

- Eyegel från Estelle & Thild.
Jag köpte den här av Sannis eftersom hon fick röda utslag av den, så den passar uppenbarligen inte alla. Men för mig funkar den bra. Det är ju dock en gel för ögonen, alltså ingen ögonkräm. Jag förvarar min i kylskåpet och duttar på runt ögonen på morgonen strax efter jag har vaknat. Den ska motverka trötta och puffiga påsar och jag tycker faktiskt den jobbar på det. Den är skön och känns lyxig, dock luktar den ganska starkt så man ska nog se upp för användandet av den. Men använder man den sporadiskt är den alldeles underbar, åtminstone för mig :)

Kommentera här: