Ytligheter - fel och ful

Usch jag är inne i en "fulperiod" nu.

Mitt hår känns inte rätt, det känns som att jag inte kan göra något med det, dessutom blir det så lätt fett nu för tiden och så kliar det i hårbotten. Gaah

Min hy är förjävlig. Den är typ gul/röd/grön. Finnar överallt, torra fläckar och gråglåmig. Sedan är man ju blek som en jävla kalksten. Jag vill bara dra bort hyn och klistra fast en annan.

Jag håller på att gå ner i vikt, jag har ingen lust att blogga om det så mycket. Men ni vet ju att jag tränar väldigt mycket och så. Det är bara någonting jag gör för mig, och det är ingenting jag behöver dela med mig av (men hyn och hår är okej heh). Men det är några nackdelar med att gå ner i vikt, tex :
Kläderna sitter löst. Byxorna hänger i röven och är påsiga, det känns som att inga kläder passar förutom de jag köpte nyligen dårå. Det är omständigt och lite tråkigt att man inte kan ha sina favoritkläder längre (kan och kan, det sitter ju inte snyggt längre).

Alla mina naglar är avbitna ner till köttet typ. Jag är ett nervöst vrak eller något. Michael sa igår "alltså ditt lillfinger ser ut att tillhöra en 4-åring".
Jag tittar på fingrarna och naglarna väldigt mycket eftersom jag sitter vid ett tangentbord om dagarna så jag stör mig ju på de hemska naglarna hele tin!!

Låren - fulla med gropar och celluliter, håriga och bleka - jag vet inte vad.

Men man får se det från den ljusa sidan - jag är åtminstone frisk. Är inte ens förkyld.
Och frisörbesök är bokat. Och problemhyn beror ju på väderomslaget. Men ibland måste man fan få gnälla av sig. Jag kan väl inte var ensam över att känna sig så otroligt ful då jag då?
En har liksom en bild över hur man vill se ut eller klä sig och sedan när man väl står där en stressig morgon och försöker så känner man sig bara ful och fel.

Kommentera här: