Stay positive

Gud vad jag behöver helg nu. Trots världens snabbaste vecka så ser jag fram mot att inte öppna min mailbox, kolla siffror eller svara i telefon. Igår var jag lite ledsen /arg för en sak på jobbet vilket gjorde att jag ville säga "tack o hej". Blir så trött på mig själv att jag ska ta saker personligt jämt, eller att jag är så känslig ibland. Men ännu tröttare blir jag på de som tror att de har hybris och kan köra över en hursomhelst. Gaah.
Igår gick jag på ett underbart thaichiyoga/pilates pass som gjorde att jag bara släppte a l l t. Ville nästan gråta där på slutet i meditationen?
Men när jag kom hem fick jag ett ryck och städade hela lägenheten heh. Belöningen blev lite blädder i senaste ELLE tillsammans med en stor kopp té.
Ikväll ska jag på bio, ska se den nya Bridget Jones filmen med Felicia. Längtar! Höst = biotid.

Mitt nya armband som får hänga med i vardagen. Kommer ifrån Daniel Sword. Skiftar mer i rosé än i guld som det ser ut på bilderna.

Throwbackthursday

Höst 2012. Så många äventyr som väntar oss här. Bilden är ifrån en liten utflykt i Norge. Så vacker höst 🍂
Bubbel och absolut största njutning i Mexico. Nog den lyxigaste upplevelsen i mitt liv?!
Lille sparven. Så liten och okaxig.
Från förra minijulen hos pappa. Innan vi for iväg. Jag blir lite ledsen av tanken på att jag åker iväg igen i år. Jag hade gärna druckit glasslikör med far min.
Brittsommar i Norge.
För snart exakt tre år sedan. Då flyttade vi till Alingsås. Nyfikna och lyckliga. Det här är dagen innan julafton, jag väntar på min familj och ska för första gången ha uppesittarkväll hemma hos oss.
Magiska palmer i Lombok.
En av kvällarna på vår tågluff 2012. Här sitter jag med Mandy på Hardrockcafe i Prag.
Minibaren i Mexico. Så fort man tagit en liten slurk fyllde de på med nya flaskor - inklUderat i hotellkostnaden. Vi var konstant fulla hehe
älskling!
Full, dumpad, rolig, galen och så vidare. På en busshållsplats utanför Röda Sten i Göteborg.
En annan lyxig hotellvistelse - i Thailand. Kolla in restaurangen ute på vattnet, ser ni roddbåten som man måste ta för att komma dit? <3
Lykke i sitt minigym som jag köpte när hon kom till världen. Så liten. Nästa höst börjar hon skolan!
Heh!
När Michael varit "hemma" och återkommit med presenter.. idag är det en annan femma. Nu får man skicka med en slant så han får köpa något till en - vilket han aldrig gör pga "ingen tid".
Älskar den här bilden på mig (eehh). Men allt jag hade på mig var för stunden "nytt". Och jag kände mig liksom glad på livet och allt det där.
Österrike. Ischgl. Konstigt nog kan jag ibland sakna att bo där? Bara för korta stunder, men ändå. Jag rekommenderar alla att testa på att bo utomlands någon gång i livet. Det är en otrolig upplevelse (även om det för mig gick ganska åt helvete).
Jag och farmor Elsa. Jag saknar henne så himla mycket. Och farfar såklart. Snällare människor fanns inte.
Party i Berlin.
Turist i Berlin.
På min 24-årsdag!
Här firade jag och Michael 1 år tillsammans. Tänk om jag bara visste att vi skulle leva värsta tacogredagsmyslivet fyra år senare...
Höstmys i Prag.

20:30

Jaha, snart är arbetsveckan slut. Skönt det, det är min tidiga vecka .. dock har jag faktiskt inte haft några problem med att sova/gå upp på morgonen så det känns ju positivt. Ikväll skippade jag träningen, jag hade sådan djävulsk träningsvärk i magen sedan igår så det får vänta ;))) känns så grymt att vara igång med träning. Bästa terapin <3
Ikväll var jag på kundkväll på mitt gamla jobb Villervalla, jag köpte en present till Leon som snart fyller år och så hejade jag på mina gamla kollegor och syrran såklart. Myz.
Älskar vädret nu. Det pissregnar, är behaglig värme och det luktar gott. Älskar den här tiden på året.

Invigde min nya höstkappa, wiih!