3 diskussioner som går bort

1. När en ska påpeka om resekostnader. 
"Jaha, vad betalade ni för resan? min dotter betalade minsann bara (och här ska de dra till med en jävla minimal summa) så mycket när hon reste dit förra året". 
MEN JAHA. jag skiter väl i det? 
Eller är det meningen att jag SKA bry mig? "Jaha, nämen oj betalade du bara så mycket för den resan. Vad kul för dig? Och det är nu du menar att jag lika gärna kan skita i min resa eftersom den var så mycket dyrare mot din eller?". GAH. Usch så tröttsamt. 
 
2. "Jaha tränar du yoga. Nej det kan inte jag. Det är ingenting för mig! Jag gillar när en får svettas och det är fart och fläkt". 
Man får väl tycka vad man vill om olika träningsformer, men att påpeka det i nedlåtande tonfall är så jävla tröttsamt. Jag ska inte behöva försvara mig att jag OCKSÅ tränar andra träningsformer som inkluderar mycket kondition och rörelser. Jag kan svettas ihjäl på vissa yoga-pass, det beror ju på hur man göra rörelserna. Har jag hittat en träningsform som funkar för mig, som jag älskar - som får mig att må toppenbra så är väl det bara fördelar? 
 
3. "Håkan Hellström? äh han skulle jag behöva få betalt för att lyssna på". 
Jaha. Men jag och över 140 000 tyckte tydligen annorlunda i somrar. 
Den här syrliga kommentaren dök upp under en lunch (alltid lunchen) på jobbet där jag berättade om Ullevi. 
Kan vi inte låta varandras musiksmak bara vara? Jag lägger mig väl inte i vad du lyssnar på för något, eller tycker att din konsertupplevelse borde vara fruktansvärd. Jävla kärring. 
 

Kommentera här: