Den stora hatlistan

Har sett att den här listan har cirkulerat bland bloggare och jag tycker att den är ganska uppfriskande. Roligt och ärligt med en hemskt gnutta ironi. 
 
Min äckligaste mat?
ja den här är ju inte svår att svara på.. FISK och SKALDJUR. 
Gillar absolut ingen fisk alls, läskigast är väl dock ROSA mjuk lax, strömming !!!!!!!!!!! och makrill - eller sill. 
Halkiga svampar är också otäckt - samt senap. 
 
Hatväder?
 
1. När det blåser och pissar ner samtidigt. Regn kan vara okej då och då, men i kombination med blåst så äre förjävligt. Speciellt när paraplyet reser sig och håret blir förstört efter 2 sekunder utomhus. 
 
2. När man tror att det äntligen är vår men Gud BUSAR och strösslar ner lite snö på en i början av april. Hatar när man vaknar en morgon i mars/april o ba "åhh gu va ljust det är ute, fan så härligt" och så blir man LURAD av snö!!  Eviga vinter som ALDRIG tycks ta slut. Eller när man tror att det är vår/sommar och man klär sig lätt och så fryser man ihjäl klockan 17:30 (förmodligen pga ISKALL blåst! ) 
 
Då tappar jag humöret helt och hållet?
 
När teknik strular (ctrl + alt + delete) 
När vädret är dåligt. 
När någon är sen!!!!!!!
När jag ska kolla mitt konto. 
När Michael ska vara störig och korrekt.  
När jag är hungrig. 
- allt detta i kombination
 
Sämsta musiken?
Hanapee svarade "High School punk kanske? Som typ Good Charlotte". Jag håller med! Har även svårt för metal, jag kan inte mät. 
 
Värsta tiden på dygnet? 
Klockan halv tre - tre. För då är det hela två timmar kvar tills jag är hemma, om vi snackar vardagen. Sedan blir jag alltid så djävulskt trött vid den tiden. Kaffet smakar illa, jag är bajsnödig och livet känns tråkigt. Klockan tre en lördag är väl heller ingen höjdare. Menlös. 
 
Mitt sämsta humör?
 
PMS i kombination med hunger. Fy helvete. 
 
Sämsta grejen jag äger.

Kärchermaskinen!!! Jag får Alltid MASKINER av pappa i present. Jag har använt Kärcher två gånger och jag fattar fan inte! Fönstren blir randiga och värre än tidigare. Jag begriper mig inte pån! Har även en nackmassagemaskin som jag fått av pappa (...) som tar skitmycket plats, ser otroligt pervers ut och drar till sig massor med damm! 
 
Värsta personlighetsdragen.
 
-folk som avbryter en. särskilt i fikarummet när man ska berätta något roligt och en kärring avbryter en genom att säga något negativt så hela historian blir förstörd! :( 
-snåla
-folk som BARA pratar om sig själva. särskilt i fikarummet :)))) 
- de som inte erkänner sina fel
 
 

 

 
 
 

Kommentera här: