I mina trakter

Den senaste veckan har jag känt en intensiv stress som har varit ganska främmande för mig. Jag har jobbat mycket, haft mycket att göra och det tar aldrig slut. Det är samtidigt roligt och spännande, jag lär mig mycket och känner inte att saker är allt för illa. Men jag känner mig lite sliten.
Min saknad till Småland och till Åtorp finns alltid hos mig, men nu kände jag att jag behövde skog och lugn. Så jag och Michael åkte hem till pappa i helgen. Och med oss kom även Lykke som ville leka på landet och träffa sina morföräldrar.

De har lagt på nytt tak här hemma. Alltid håller de på med något projekt. Det är spännande att komma hem hit och se vad som är "nytt" den här gången osv.
Jag tog mod till mig och gick upp på byggställningen. Är det inte fantastisk fint här i lilla Åtorp? Jag älskar att få bo här om det så är över bara två nätter.

Igår styrde vi kosan mot Småland, till "mina" gamla trakter. På vägen mötte vi upp mamma och G för en utflykt till "Försjön". Mysigt. Solen sken och vattnet glittrade runtom oss, en får inte klaga. Som avslut gick vi en promenad runt hela sjön innan vi for hem till mamma. Hos mamma blev det födelsedagsfirande för min del samt middag såklart.

Vid sjön ligger "Amaliagrottan". Här har en lekt mycket som barn.
Lykke tyckte såklar att det var spännande.
Picknick på bryggan i solen.
Njuter av livet/solen/Småland.

Hos pappa och K ägnade vi oss bland annat åt grillning, fiske, sömn, Bron, fikor och slapp. Jag började även på en ny bok.
En härlig och skön helg. Men det enda jag saknade var de där riktiga höstkänslorna. Jag hade förväntat mig dem där, men icke.

Men de lär ju komma snart ;)

Kommentera här: