I mitt badrumsskåp

På sistone har jag känt mig väldigt mån om att vårda min hy. Eller jag har väl alltid varit ganska mån om hyn och jag köper inte vad som helst, det vet ni ju också eftersom jag bloggat en hel del om ansiktsprodukter osv...
Hursomhelst, så fort det blir väderomslag så märker min hy av det med en gång. Ansiktet blir genast väldigt fet och glansig, medan resten av kroppen blir snustorr och narig.
Den här hösten/vintern testar jag en serie från Dermalogica. Och jag är väldigt noggrann med att sköta produkterna steg för steg och att rengöring/fukt verkligen är a och o för en fin hy.

En grej som jag faktiskt inte brytt mig så mycket om tidigare är ansiktsmasker. Två gånger i veckan lägger jag mask och jag varvar mellan "skin refining masque" och "charcoal rescue masque" (den på bild).

Det här är livets mask. Djävulsmasken. Det här är inget att leka med! Den BRÄNNER bort döda hudceller och när jag tvättat bort den är ansiktet alldeles rött. Låter kanske farligt, men ni ansiktet blir som nytt. Tänk typ face/off.. eehh
Stor rekommendation på denna, men ha den inte länge i fejset!
Och ja, det jag ville säga var att mask är alldeles underbart för en vintertrött hy.
Jag använder mina när jag lägger in en treminuters inpackning i håret i duschen - då passar jag på att raka benen också så slår jag liksom alla flugor i en smäll!

Jag kan inte skriva en recension än av Dermalogica, men än så länge älskar jag i alla fall maskerna.

Kommentera här: