Kvällstankar

- min kör blev inställd ikväll och jag tyckte att det var ganska skönt. Istället spenderade jag min eftermiddag med att sova en timme/byta sängkläder/ligga/äta ostrester och läsa ut Lena Dunhams "Not that kind of girl" (skrattade från början till slut)

- jag känner mig farlig med pengar just nu. Jag vill shoppa hela tiden. Köpa nya saker. Slänga gammalt och köpa nytt. Totalt ohållbart och inte alls speciellt smart.

-mest vill jag ha ett ansiktsserum, en ny kudde och en ny filt

-satsumas. Höstens frukt? Hela jobbet luktar citrus och jag känner ett mys av att bara sitta och skala frukten medan jag äter bit för bit.

- jag längtar efter semester som jag inte har bokat. Jag drömmer om skidresor i Österrike fast att jag inte åker skidor. Jag drömmer om weekend i New York fastän jag inte har råd. Jag drömmer om safari i Afrika fastän det aldrig kommer att bli av.

- när jag var liten brukade jag "fejka" att jag grinade för att imponera på killar? 😒
Tex när vi skulle kolla på film i skolan, alla populära tjejer tjöt när den feta killen i "Flugornas Herre" dog - jag kved istället av skratt men ville inte verka konstig så jag tog lite saliv på fingertopparna och smetade runt ögonen för att det skulle se glansigt ut - och alla skulle tro att jag också tjöt. Jävligt märkligt.

- jag vill ha en jycke. En beagle. De är så jävla söta. Den dagen när vi bor i hus med stor trädgård utan närmare grannar vill jag ha en massa djur springandes överallt. Hundar, kissar, kaniner och möjligtvis en get. Men lille Lude skulle såklart alltid vara min favvo nr.1

Kommentera här: