Min helg

Bestod bland annat av....

Spaghetti och köttfärssås. Fan förlåt för den usla bilden haha!
Bio med mitt ljus i livet. Vi såg "The Shallows". Som jag längtat! Den var jättebra. Snygg, otäck och jobbig haj. Läskiga undervattensbilder och en karaktär man inte störde sig på. Jag älskar ju djurskräck och den här var helt klart en av de bästa! Wiih
Frukost framför en ny serie som jag har blivit besatt av. " The Affair" . Finns på Netflix, himla bra. Massa porriga sexscener också!
Piggast i världen? Sådär. Men efter flera dagar med huvudvärk orkar man inte riktigt bry sig. Kom i alla fall ut på promenader i solen.
Och yoga. Och ett bodybalance. Jag försökte mig på ett huvudstående, men nä - jag är inte där än heh. Huvudvärken släppte i alla fall för någon timme efter klasserna vilket kändes skönt.
Gick en snabb och kort sväng på stan. Köpte någonting jag velat ha jätte länge! Jag fick lite pengar när jag fyllde år så nu slog jag till.
Middag på "Athena" i Göteborg innan...
Zara Larsson på LISSE! Vi mötte upp min kollega Carro och hennes kille, spelade på hus och hem lotteriet och vann! Yay. En karaff fick följa med hem. Konserten då, jo det var helt awesome! Fan vad grym hon är Zara. Och bra show. Är så glad att jag inte missade detta!
Våffelfika i solen en söndag i september. Michael ville få med mig på minigolf men jag pallade inte pga huvudet (jag ska försöka kolla upp det nu i veckan om det inte ger med sig). Här satt vi på Tallhyllan nere vid sjön Mjörn. Mys.
Mustig och höstig soppe blev det igår!
Eh. Detta är en bild från förra helgen som kom in på inlägget och nu vet ja inte hur ja får bort det? 😖

Kommentera här: