På gång

Just nu är jag i en fas i livet där saker känns rätt. Jag har liksom ett rullande schema i vardagen och jag bockar av saker jag tycker är roligt. Något som förändras de senaste två veckorna är att jobbet helt plötsligt har blivit ganska kul. Jag har och göra precis hela tiden och jag gillar fan det alltså.
Dessutom har jag kommit igång så bra med träningen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag tycker att det är roligt att träna för det tycker jag egentligen inte, förutom yoga och bodybalance. Men när jag faktiskt har släpat mig till gymmet för att träna om det bara så är en halvtimme så bockar jag av det som en kul grej efteråt. För jag ser det som en belöning till mig själv. Att jag är duktig - och den känslan är kul. Och det känns riktigt bra att komma igång med det. Dessutom har jag ätit väldigt bra i veckorna, mycket grönt, få kolhydrater och härliga vitaminer. Det känns också väldigt bra, jag mår väldigt bra av att äta väldigt kalorisnålt så nu gäller det bara att hålla disciplinen .
Och veckorna ja, ja de bara går. Mot nya tider och även att jag kanske inte är fullt ut nöjd eller lycklig (blir man någonsin det?) så känns det som att jag är på väg. På gång liksom.

Kommentera här: