Tankar...

Gud vad skönt att den där hettan är förbi nu. Äntligen är hösten här. Nu behöver man inte längre drunkna i sitt bröstsvett så fort man kommer hem innanför dörren....

Älskar den senaste IKEA reklamen! Så mysig och gosig när pojken springer upp till sitt rum. Jag vill också ha en son med ett barnrum och en villa!

På tal om reklamen så är ju den SÄMSTA den med kärringen som får nyckeln till sitt barndomshem (eller vad det är). Bon Iver spelas och där ska man liksom bli "sorgsen" och så äre en reklam för Postkodmiljonären? *himlarmedögonen* ...

Jag tror att kattkärringen är i farten med att kidnappa Willie igen. Jag känner det på mig. Han är borta långa stunder. Blänger åt maten vi köper - som att den inte duger och idag såg jag hur han plötsligt sprang runt hörnet av huset där hennes ytterdörr är. Hatar att han är en jäkla cheater och att hon är en jävla häxa.

Har inte så stor matlust igen. Är dock sugen på kanellängd varje dag? Heh
Men om det är något vi äter mycket av just nu så är det soppor. Hurra för skördetiden nu! Allt är ju så jädrans billigt.
Vi har betat (heh) av pumpasoppa och rotfruktsoppa. Och en måltid skulle typ värderas till ynka fem kronor. Fett värt.

Mina favoritpoddar just nu är "Säker Stil" och "Under huden" med Kakan Hermansson. Yta yta yta.. men fan, det är inget fel i det eller rätt att hymla om. Jag tycker att de är inspirerande och de gör mig väldigt glad. En podd som faktiskt gjort mig besviken på sistone är "Veckans Bläcka", är det bara jag som får intrycket av att Jennie ska trycka ner och säga emot Karin hela tiden? "Nej så var det ju inte?" "Nej det stämmer inte".
Jag tycker att det på sistone har blivit så märkbart så jag orkar knappt lyssna längre.

Min favoritblogg är faktiskt Blondinbellas. Mest för att jag tycker att hon klär sig så himla snyggt hela tiden och jag skulle verkligen vilja byta min garderob mot hennes!

Min mens lurar mig. Ibland kommer den lite svagt ena dagen för att andra dagen inte ens dyka upp. Man ba : nähä? Sedan på tredje eller fjärde dagen smäller det till. Bestäm dig istället för den dagen du kommer och så blire så?

Kommentera här: